• Synergia
  • Ikona youtube
  • Ikona facebook
  • BIP
  • ePUAP
    • Wersja dostępna cyfrowo WCAG
Nauka i zabawa

C:\Users\Anna.Zgadzaj\Desktop\kolorowe dzieci.jpg


Ś n i a d a n i a

 

Poniedziałek  16.10.2023r.

( 280-350 kcal) 

Pieczywo mieszane z masłem, serek kanapkowy ze szczypiorkiem,

herbata z cytryną i miodem, płatki ryżowe na mleku. 

Alergeny: 1*7*15. 

 

Wtorek 17.10.2023r.

( 280-350 kcal) 

Pieczywo mieszane z masłem, schab na biało, pomidor,

herbata z cytryną i miodem, kakao. 

Alergeny:  1*7*15 

 

 

Środa 18.10.2023r.

( 280-350 kcal) 

Pieczywo mieszane z masłem, konfitura owocowa,

herbata z cytryną i miodem, kawa zbożowa. 

Alergeny: 1*7*15. 

 

 

Czwartek 19.10.2023r.

( 280-350 kcal) 

Pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa lisiecka, kolorowa papryka,

herbata z cytryną i miodem, kakao. 

Alergeny: 1*7*15. 

 

 

Piątek 20.10.2023r.

( 280-350 kcal) 

Pieczywo mieszane z masłem, pasta z jajek i szczypiorku,

herbata z cytryną i miodem, kawa zbożowa. 

Alergeny:1*3*7*15. 

 

 

Wykonano zgodnie z recepturą. 

 

C:\Users\Anna.Zgadzaj\Desktop\kolorowe dzieci.jpg

 

O b i a d y

 

Poniedziałek 16.10.2023r.

( 420-490 kcal)

Barszcz ukraiński z ziemniakami, na wywarze mięsno jarzynowym.9.

Krokiety z mięsem, pomidor koktajlowy ze szczypiorkiem, woda mineralna. 1*3.

Deser: Jabłko.

Podwieczorek(140-210 kcal): Wafle andruty z powidłami.1.

 

 

Wtorek 17.10.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa szpinakowa z ziemniakami, zabielana śmietana, na wywarze mięsno jarzynowym.1*9.

Kasza kuskus, polędwiczki wieprzowe w sosie własnym, surówka z kapusty pekińskiej, kompot owocowy.1*7.

Deser: Mandarynka.

Podwieczorek(140-210 kcal): Słomka ptysiowa, mleko smakowe.1*7.

 

 

Środa 18.10.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa jarzynowa z ziemniakami, zabielana śmietaną, na wywarze mięsno jarzynowym.7*9.

Spaghetti z mięsem i żółtym serem, ogórek zielony ze szczypiorkiem, kompot wieloowocowy.1*7.

Deser: Banan.

Podwieczorek(140-210 kcal): Galaretka z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi.1*7*8.

 

 

Czwartek 19.10.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa pomidorowa z zacierką, zabielana śmietaną, na wywarze mięsno jarzynowym.1*7*9.

Ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy panierowany, surówka z marchewki i chrzanu, kompot owocowy.1*3*7.

Deser: Gruszka.

Podwieczorek(140-210 kcal): Babka piaskowa, woda mineralna.1*3*7.

 

Piątek 20.10.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa kalafiorowa z makaronem, zabielana śmietana, na wywarze mięsno

jarzynowym.1*7*9.

Ziemniaki z koperkiem, panierowany filet z miruny, surówka z kiszonej kapusty,

marchewki i cebulki, kompot wieloowocowy.1*3*4. Deser: Melon.

Podwieczorek(140-210 kcal): Batonik musli.1*7*8.

 

 

Wykonano zgodnie z recepturą.

Przewiń do góry