• Synergia
  • Ikona youtube
  • Ikona facebook
  • BIP
  • ePUAP
    • Wersja dostępna cyfrowo WCAG
Zajęcia rozwijające

 

 

Ś n i a d a n i a

 

 

Poniedziałek 04.09.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, pasztet drobiowy, pomidor,

herbata z cytryną i miodem, płatki kukurydziane z mlekiem.

Alergeny: 1*7*15

 

 

Wtorek 05.09.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, szynka orzechówka, sałata zielona, rzodkiewka,

herbata z cytryną i miodem, kakao.

Alergeny: 1*7*15.

 

 

Środa 06.09.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, pasta z makreli w pomidorach z dodatkiem szczypiorku,

herbata z cytryną i miodem, kawa zbożowa.

Alergeny: 1*4*7*15.

 

 

Czwartek 07.09.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, kabanos, ketchup, ogórek zielony,

herbata z cytryną i miodem, kakao.

Alergeny:1*7*15.

 

 

Piątek 08.09.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, ser biały na słodko z ananasem,

herbata z cytryną i miodem, kawa zbożowa.

Alergeny:1*7*15.

 

 

 

O b i a d y

 

Poniedziałek 04.09.2023r.

( 420-490 kcal)

Barszcz ukraiński, zabielany śmietaną, na wywarze mięsno jarzynowym.7*9.

Makaron pene z masłem i białym serem, brzoskwinia, kompot owocowy.1*7.

Deser: Banan.

Podwieczorek(140-210 kcal): Słomka ptysiowa.1.

 

 

Wtorek 05.09.2023r.

( 420-490 kcal)

Rosół z makaronem nitki i natką pietruszki.1*9.

Ziemniaki z koperkiem, filet z kurczaka w cieście naleśnikowym, surówka z kapusty

pekińskiej z marchewką i kukurydzą, woda z cytryną i miętą. 1*3*7. Deser: Winogrona.

Podwieczorek(140-210 kcal): Andruty z powidłami śliwkowymi.1.

 

 

Środa 06.09.2023r.

( 420-490 kcal)

Krem z dyni z groszkiem ptysiowym, na wywarze mięsno jarzynowym.1*9.

Ziemniaki z koperkiem, pulpet gotowany w sosie śmietanowym, pomidor koktajlowy

ze szczypiorkiem, kompot owocowy. 1*3*7 Deser: Arbuz.

Podwieczorek(140-210 kcal): Galaretka z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi.1*7*8.

 

 

Czwartek 07.09.2023r.

( 420-490 kcal)

Zalewajka z ziemniakami i wędzonką, na wywarze mięsno jarzynowym.1*9*12.

Kasza jęczmienna, gulasz z szynki wieprzowej, buraczki czerwone z jabłkiem,

lemoniada cytrynowa.1*7. Deser: Śliwka.

Podwieczorek(140-210 kcal): Jogurt owocowy, pałka kukurydziana.1*7.

 

 

Piątek 08.09.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa koperkowa z ryżem, zabielana śmietaną, na wywarze mięsno jarzynowym.1*7*9.

Ziemniaki z koperkiem, paluszki rybne, surówka wielowarzywna, sok jabłkowy. 1*4.

Deser: Jabłko.

Podwieczorek(140-210 kcal): Biszkopty, sok owocowy.1.

 

 

Przewiń do góry