• Synergia
  • Ikona youtube
  • Ikona facebook
  • BIP
  • ePUAP
    • Wersja dostępna cyfrowo WCAG
Zajęcia rozwijające

 

 

Ś n i a d a n i a

 

Poniedziałek 05.06.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, jajko na twardo ze szczypiorkiem,

herbata z cytryną i miodem, płatki czekoladowe z mlekiem.

Alergeny: 1*3*7*15.

 

 

Wtorek 06.06.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, polędwica sopocka, sałata zielona, pomidor,

herbata z cytryną i miodem, kakao.

Alergeny: 1*7*15

 

 

Środa 07.06.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, pasta z białego sera na słodko z brzoskwinią,

herbata z cytryną i miodem, kawa zbożowa.

Alergeny: 1*7*15.

 

 

Czwartek 08.06.2023r.

( 280-350 kcal)

-------------------------------.

Alergeny: ------.

 

 

Piątek 09.06.2023r.

( 280-350 kcal)

Pieczywo mieszane z masłem, sałatka z makreli w pomidorach z jarzynami,

herbata z cytryną i miodem, kakao.

Alergeny:1*3*7*15.

 

 

O b i a d y

 

Poniedziałek 05.06.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa grochowa z ziemniakami i wędzonką, na wywarze mięsno- jarzynowym. 1*9*12.

Knedle ze śliwkami polane masłem, lemoniada z cytryną, miętą i miodem. 1*3*7*15.

Deser: Jogurt owocowy.1.

Podwieczorek(140-210 kcal): Biszkopty, soczek. 1*3.

 

 

Wtorek 06.06.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa pomidorowa z makaronem, zabielana śmietaną, na wywarze mięsno- jarzynowym.9*12.

Ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy panierowany, gotowany bukiet warzyw,

kompot wieloowocowy.1*3*7. Deser: Banan.

Podwieczorek(140-210 kcal): Chałka drożdżowa, mleko smakowe.1*3*7.

 

 

Środa 07.06.2023r.

( 420-490 kcal)

Zalewajka z ziemniakami, zabielana śmietaną, na wywarze mięsno- jarzynowym.7*9.

Kasza bulgur, mięso duszone z jarzynami, surówka z marchewki i jabłka,

woda mineralna. 1*7. Deser: Arbuz.

Podwieczorek(140-210 kcal): Galaretka z bitą śmietaną.1*7.

 

 

Czwartek 08.06.2023r.

 

-----------------------------------------.

 

 

 

Piątek 09.06.2023r.

( 420-490 kcal)

Zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem, zabielana śmietaną, na wywarze mięsno-jarzynowym.3*7*9.

Parowce polane masłem i koktajlem truskawkowym, kompot owocowy.1*3*7.

Deser: Jabłko.

Podwieczorek(140-210 kcal): Wiśniowy baton musli.1*7*8*15.

Przewiń do góry