• Synergia
  • Ikona youtube
  • Ikona facebook
  • BIP
  • ePUAP
    • Wersja dostępna cyfrowo WCAG
Nauka i zabawa

C:\Users\Anna.Zgadzaj\Desktop\kolorowe dzieci.jpg

Śniadania

Poniedziałek 21.04.2025r.

------------------------------------------.

 

Wtorek 22.04.2025r. (280-350 kcal)

Bułeczka maślana z konfiturą truskawkową, herbata z cytryną i miodem, zupa mleczna.

 

Środa 23.04.2025r. (280-350 kcal)

Chleb biały i graham z masłem, szynka wiejska, sałata zielona, ogórek świeży ze szczypiorkiem, herbata z cytryną i miodem, kakao.

 

Czwartek 24.04.2025r. (280-350 kcal)

Chleb biały i graham z masłem, frankfurterka na gorąco, krem miodowo – gorczycowy, pomidor koktajlowy, herbata z cytryną i miodem, kawa Inka.

 

Piątek 25.04.2025r. (280-350 kcal)

Chleb biały i graham z masłem, ser żółty, sałata zielona, rzodkiewka, herbata z cytryną i miodem, mleko.

 

C:\Users\Anna.Zgadzaj\Desktop\kolorowe dzieci.jpg

Obiady

 

Poniedziałek 21.04.2025r.

-------------------------------------

Podwieczorek dla przedszkola: --------.

 

Wtorek 22.04.2025r. (420-490 kcal)

Zupa brokułowa z ziemniakami, zabielana śmietaną.

Pierogi ruskie, okraszone cebulką, delikatna surówka z marchewki, jabłka, chrzanu i śmietanki, woda mineralna.

Podwieczorek dla przedszkola (140-210 kcal): Banan, jabłko, krakers.

 

Środa 23.04.2025r. (420-490 kcal)

Zupa ogórkowa z ziemniakami, zabielana śmietaną.

Ryż z kurkumą, filet z kurczaka w sosie śmietanowym

z warzywami, mandarynka, woda mineralna.

Podwieczorek dla przedszkola (140-210 kcal): Kisiel wiśniowy, biszkopty.

 

Czwartek 24.04.2025r. (420-490 kcal)

Zupa z kaszą manną i jarzynami.

Ziemniaki z koperkiem, kotlet schabowy panierowany, buraczki czerwone z żurawiną, woda mineralna.

Podwieczorek dla przedszkola (140-210 kcal): Sałatka owocowa, andrut.

 

Piątek 25.04.2025r. (420-490 kcal)

Żurek z ziemniakami, zabielany śmietaną.

Tagliatelle z tuńczykiem, porem i szpinakiem, pomarańcza, woda mineralna.

Podwieczorek dla przedszkola (140-210 kcal): Mus bananowo – jabłkowy, wafel ryżowy.

Przewiń do góry